I en vardag där det digitala är standard uppstår nya beteenden och förväntningar hos kunderna. Samtidigt öppnar sig många nya möjligheter. Vi hjälper dej att hitta rätt väg.

Genom en tydlig målbild i kombination med förståelse för kundens behov skapar vi en upplevelse som ger fler och mer lojala kunder. Tillsammans med våra vänner på Gaia tar vi ett helhetsgrepp om det digitala – från affärskritiska system till effektiv kundkommunikation.

 
 

VÅRA TJÄNSTER

 

 
 

STRATEGI

Det kan vara svårt att hitta rätt i digitala satsningar. Därför lägger vi stor vikt vid att tydligt definiera syfte och mål. Vad vill vi uppnå och varför? Vi genomför research för att få värdefulla insikter om målgruppen, kundresan och omvärlden. Därefter tar vi fram en övergripande strategi och idé för den digitala satsningen.

GRAFISK DESIGN

Med hjälp av rätt grafisk design lyfter vi ditt varumärke och eller budskap. Oavsett om det är en trycksak, digital lösning eller rörlig bild, ser vi till att materialet attraherar rätt målgrupp, förmedlar rätt budskap och känsla, är användarvänligt och naturligtvis är riktigt snyggt. Detta gör vi bl a genom val och placering av färger, former, texter, rörelser och mönster. 
 
 

VISUALISERING

Att kommunicera med hjälp av rörlig bild, illustrationer eller foto är ett effektivt sätt att nå ut, inte minst i digitala kanaler. Våra experter inom motion graphics, 3D-grafik och foto hjälper dej att visualisera dina budskap till intresseväckande och snygga animeringar och att göra det komplexa enkelt och intressant.

WEBB OCH APPAR

Genom att kombinera grym design, kreativ kommunikation och smart it bygger vi fantastiska kundupplevelser i form av digitala tjänster, webb och appar. Det kan till exempel handla om appar som underlättar för besökare och personal vid specifika event i vardagen eller på resande fot. 

 
 

KOMMUNIKATION & KAMPANJ

Med bakgrund i reklam- och kommunikationsvärlden har vi stor erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation. Vi hjälper er med alltifrån intern förankring av digitala projekt till lanseringskampanjer.

 
 
 

 

 

SÅ HÄR SER DET UT

Nu när du har läst allt om vad vi kan erbjuda, göra och skapa vore det jättekul om du vill kolla in vår portfolio. Där kan du se vad vi har hittat på åt våra kunder. Vi jobbar med en mängd olika case och varje uppdrag är lika spännande att ta tag i.

 
 

PROCESS

Världen är full av olösta problem. Vi är grymma på att lösa problem med alla de ovanstående kompetenserna som grund. Vi hjälper våra kunder att kommunicera, bli mer effektiva, jobba smartare och dra nytta av digitala möjligheter. Den stora utmaningen är att vi sällan levererar en lösning. Vi levererar verktyget för att komma till lösningen. Sen är det användaren, som genom sina handlingar, tolkningar, interaktioner och känslor är länken för att nå hela vägen fram. Därför är användaren och människan av stor vikt för oss. Utan användaren - ingen lösning!

UX står för user experience, användarupplevelsen, och är en benämning på intrycket och känslorna som en digital lösning ger. Det handlar både om hur det fungerar och hur det ser ut. Och självklart vill man att upplevelsen ska vara bra! Vi har utvecklat metoder och processer för att uppnå just det och UX löper som en röd tråd genom hela vårt arbete. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att förstå användaren för att skapa en tjänst som möter behov, är lättförståelig, fyller en viktig funktion - och dessutom är snygg!