Nyheter

Vi Ă€r nominerade till Årets marknadsförare!

Apr 19, 2017

SĂ„ kul, vĂ„r kampanj för Norrköping Airport Ă€r nominerad i kategorin Årets marknadsförare i Agdagalan! Agdagalan arrangeras av Marö – Marknadsföreningen i Östergötland och Ă€r Ă„rets största fest för alla östgötar med passion för kommunikation och marknadsföring.

Vi söker Copy/Content specialist

Feb 22, 2017

Som Copy/Content specialist blir du en del av vÄrt nyetablerade content team dÀr du jobbar med att skriva, producera och publicera engagerande innehÄll Ät vÄra kunder, i olika digitala kanaler. Du jobbar med allt frÄn hemsidor och bloggar till inlÀgg i sociala medier. TjÀnsten Àr placerad i Norrköping.

Magdalena Àr vÄr nya digitala strateg!

Feb 21, 2017

Det som lockade Magdalena till Effekt var att det finns en bred och djup kompetens för att skapa grymma digitala upplevelser. (mer…)

Möt vÄr nya grafiska formgivare Josefin!

Feb 21, 2017

Vi vill vĂ€lkomna Josefin Lidh. Josefin, som tidigare haft praktik hos oss, Ă€r vĂ„r nya grafiska formgivare! (mer…)

VÀlkommen Gustav, vÄr nya webbutvecklare!

Nov 1, 2016

Vi vĂ€lkomnar varmt Gustav Buchholtz som kommer arbeta som webbutvecklare hos oss pĂ„ Effekt. (mer…)

Möt vÄr nya projektledare och copywriter Alexandra!

Okt 31, 2016

Vi pĂ„ Effekt vill vĂ€lkomna Alexandra Rolf till ny projektledare och copywriter. (mer…)

GRAFISK PROFIL OCH WEBBDESIGN ÅT REAL CAMP

Mar 8, 2016

I höstas fick vi i uppdrag av Realgymnasiet att hjÀlpa dom att paketera deras lÀgerverksamhet som de kalla Real Camp. Utmaningen var att skapa en profilering som var sin egen men ÀndÄ behöll en viss koppling och igenkÀnning med Realgymnasiet.

EFFEKT REPRESENTERADE I MARÖS STYRELSE

Mar 4, 2016

IgĂ„r hade Marö, Marknadsföreningen i Östergötland, Ă„rsmöte och dĂ€r valdes Lina, AD pĂ„ Effekt by Gaia, in i styrelsen. Lina kommer ingĂ„ i Agdagruppen som sköter den Ă„rliga Agdagalan med tillhörande tĂ€vling dĂ€r bland annat Ă„rets marknadsförare utses.

NĂ„ vĂ€rlden via MĂŒnchen

Feb 17, 2016

Lansering av ny flyglinje mellan Norrköping och MĂŒnchen.

FrĂ„n och med 15 april kommer man att kunna flyga till MĂŒnchen frĂ„n Norrköping airport. Denna nya flyglinje som trafikeras av BMI regional vilka samarbetar med Lufthansa kommer att ha avgĂ„ngar sex dagar i veckan. MĂŒnchen blev vald till Europas bĂ€sta flygplats 2015 och Ă€r en ypperlig knytpunkt för att ta sig vidare i vĂ€rlden om det nu inte Ă€r sĂ„ att man vill stanna kvar i MĂŒnchen och gĂ„ pĂ„ Oktoberfest, se pĂ„ fotboll eller shoppa i en av Tysklands största stĂ€der.

INFORMATIONSFILMER ÅT C MORE

Dec 12, 2015

Det Àr bara ett fÄtal av C Mores abonnenter som kÀnner till att deras streamingtjÀnst C More Play innehÄller över tusen extra film- och serietitlar som inte finns i de vanliga kanalerna. Att marknadsföra C More Play behövs dÀrför inte bara för att locka nya kunder, men Àven för att behÄlla de befintliga.
DÀrför bestÀmde C More att de skulle gÄ ut i en kampanj för att informera bÄde nya och befintliga kunder om att de kostnadsfritt kan streama C More, via cmore.se och Cmores appar.